Skolininkų tipai

Nors kreditas internetu yra viena populiariausių paskolų rūšių, tačiau iš tiesų skolininkai kaip veikėjai skolos veiksme gali būti labai skirtingi, o paskolos nebūtinai turi atitekti tik tiems, kas skolinasi iš kredito teikėjų. Kokie gali būti skolininkai?

Skolingi kreditų bendrovėms

Taigi, kaip minėjome, galima būti skolininku credit24.lt ar kokioje nors kitoje kreditų teikimo bendrovėje, ir tai nebus labai retas atvejis, nes nemažai žmonių yra skolingi tokio tipo paskolas. Tačiau tokiu skolininku ilgai neišbūni, nes kreditų bendrovės paskolas teikia gana trumpam terminui. Taigi, galiausiai turi arba grąžinti per porą metų, arba, blogesniu atveju, reikalauti paskolos refinansavimo, kuri padengtų senąją skolą, pratęstų terminą dar porai metų. O štai skolininkai bankams gali būti skolingi nors ir visą gyvenimą.

Skolingi sutuoktiniui

KreditaiTaigi, kreditas internetu yra grąžinamas su iš anksto aptartomis sąlygomis. O štai sutuoktinių gyvenime, jam skylant ir prasidėjus skyryboms, tos skolos bus neplanuotos. Neis suprasti, kas kam ką turi duoti. Skyrybos – siaubingas procesas, kainuojantis daug pinigų, sugriaunantis viską, kas sukurta, išardantis, išdraskantis. Tačiau jis yra kaip toks, ir jo nepaneigsi. Kai jis nutinka, skolos būna skaudesnės negu kreditų bendrovėms.

Skolingi draugams, šeimos nariams

Skaityti toliau

Google reklamos būdai

GoogleDar visai neseniai Google buvo laikoma internetinės paieškos sistema ir ne daugiau. Per pakankamai trumpą laiką ši korporacija tapo viena svarbiausių internetinių paslaugų tiekėjų, siūlančia programinę įrangą ir kitus su internetinėmis paslaugomis susijusius produktus. Reikėtų nepamiršti ir dar vienos, šiandien itin plačiai paplitusios paslaugos. Tai – Google reklama. Ja naudotis gali visi norintys plėsti savo verslą, pritraukti naujų klientų ar tiesiog tapti matomais bei žinomais elektroninėje erdvėje. Kad Google reklama būtų kuo efektyvesnė ir pasiektų kuo didesnę auditoriją, galima naudotis ir keliais viešinimo būdais. Kokie jie?

Remarketingas

Visiems žinoma, kad Google AdWords kampanijos ir jų skelbimų dėka į svetainę galima pritraukti nemažą būrį naujų lankytojų. Jei jums svarbu padidinti savo žinomumą, paskelbti intriguojančią žinią ar sulaukti didelio žmonių srauto bei susidomėjimo, tokia Google reklama yra tinkama. Tačiau turint elektroninę parduotuvę ir siekiant padidinti pardavimus, vienas apsilankymas internetiniame puslapyje tikrai negarantuoja, kad užsukęs asmuo taps jūsų klientu ir ką nors įsigis.

Skaityti toliau

Buhalterinės apskaitos paslaugos – taupantiems laiką

Rūpinimasis nuosavu verslu neretai tampa tikru iššūkiu: tenka pasirūpinti daugybe įvairių dalykų, ir ne visada galima rasti pakankamai laiko kiekvienai užduočiai, kad ji būtų atliekama tinkamai. Deja, neretais atvejais buhalterinė apskaita nėra vedama pakankamai tiksliai, ir tai gali iššaukti tam tikrus nemalonumus. Kad taip nenutiktų, jums tikrai gali pagelbėti buhalterines apskaitos paslaugos, kurias šiandien teikia iš tiesų nemažai specialistų. Visada yra galima atrasti tokių šios paslaugos tiekėjų, kurie galėtų pasiūlyti vesti buhalterinę apskaitą tikrai palankiomis sąlygomis, ir tam neteks paskirti pernelyg daug brangaus laiko.

Nemažai paslaugos tiekėjų turi savo internetines svetaines, kuriose yra skelbiama visa svarbiausia informacija, susijusi su paslaugų teikimu. Taigi, greitai bus galima pasirinkti buhalterius, kurie siūlo atlikti darbą geriausiomis sąlygomis. Nors neretai baiminamasi, kad buhalterinės apskaitos vedimas gali kainuoti tikrai nepigiai, tačiau tikrai ne visada – tikėtina, kad atrasite tokių įmonių , kurių siūlomos paslaugos jums būtų įperkamos, ir netrukus galėsite susitarti dėl paslaugų teikimo.

BuhalterijaVisai nesvarbu, kokia veikla užsiimate: turite internetinę parduotuvę, užsiimate sodybos nuoma, siūlote vertimo paslaugas, ar pan., bet kuriuo atveju jums bus reikalingas tinkamas apskaitos vedimas. Taigi, galite pasidomėti, kokias įmones, siūlančias tvarkyti buhalteriją, rekomenduoja interneto vartotojai. Tikėtina, kad rasite ne taip ir mažai atsiliepimų apie įvairius paslaugų tiekėjus, tad galėsite nuspręsti, kokią bendrovę vertėtų pasirinkti.

Skaityti toliau

Kokie skelbimai sulaukia daugiausia dėmesio

Sakote, kad jūsų skelbimai internete jau kabo visą savaitę, o vis dar negavote nė vieno skambučio ar laiško? Gali būti, kad tiesiog nemokėjote sukurti patrauklaus skelbimo, o gal tiesiog jis yra tokioje kategorijoje, kurioje daug konkurentų, o paklausa maža.

Patrauklus skelbimas

Skelbimai internetuNors jau daug kartų kartota, visgi dar sykį priminsime patrauklaus skelbimo sukūrimo gaires. Pirmiausia, reikia trumpos ir drūtos antraštės. Antra, reikia gero ryškaus, dėmesį atkreipiančio paveikslėlio. Galiausiai, reikia aiškaus, struktūruoto ir tikslią informaciją nurodančio teksto. Taigi, toks patrauklus skelbimas gali padėti visai neblogai atkreipti dėmesį. O kokiose kategorijose ateina daugiausia žmonių ir ieško kažko?

Darbo pasiūlymai

Nors ir liūdna, tačiau ne puikiu daiktus pardavinėjantys skelbimai sulaukia daugiausia dėmesio, o tie, kur kažkas ieško darbo. Kadangi Lietuvoje vis dar yra per mažos galimybės žmonėms gyventi oriai. Tenka nuolat raustis iš esamo urvo į gilesnes žemes ir ieškoti kažko geresnio, ieškoti tobulo darbo pasiūlymo. Tad beveik kiekvieną darbo pasiūlymą per dieną skelbimų puslapiuose apžiūri tūkstančiai žmonių, o štai skelbimą apie parduodamą puikią sofą mažai kas pažiūrės. Nieko nepadarysite, jeigu jau taip nutiko, kad tenka kažką parduoti, o to niekam nereikia. Jau geriau duokite žmonėms darbo.

Dovanojami daiktai

Skaityti toliau

Šviestuvų biurams pasirinkimas

Galvojant api šviesą jūsų naujai įrengiamame biure, reikia labai gerai pagalvoti, kaip šviestuvai lubiniai turėtų atrodyti, kaip apskritai turėtų būti suformuotas biuro apšvietimas. Juk biuras – tai visai kitokia vieta nei jūsų namai ar poilsio zonos. Biuro apšvietimas turi skatinti darbingumą ir būti patogus, lengvai naudojamas, ekonomiškas.

Šviesa ir darbingumas

Lubų šviestuvaiKalbant apie darbingumą, reikia pasakyti, kad šviestuvai lubiniai tikrai gali jį nulemti arba gerokai prisidėti prie jo didinimo ar mažinimo. Daug tyrimų įrodo, kad šviestuvų pasirinkimas turi tiesiog dramatišką poveikį tam, kaip turi būti sukuriama darbo atmosfera. Tarkime, švelni raudona spalva kurs intymią nuotaiką ir tokioje šviesoje labiau norėsis atsikimšti vyno butelį ir su kuo nors paplepėti, o ne dirbti savo darbus. Taip pat yra ir su kitokių rūšių šviesa. Kalbant apie šviesą, tai ji yra neatsiejama ir nuo spalvų. Įrodyta, kad geriausiai darbingumą kelia melsvos, žydros spalvos biuras, kadangi jis leidžia sukurti tikrai darbingą aplinką ir nuotaiką. Mūsų sąmonėje atsiranda tam tikras signalas, kad yra diena, nes žydra spalva vyrauja. Tai ateina iš mūsų evoliucijos gelmių. Todėl mes staiga pasijaučiame žvalesni, kupini jėgų ir lengviau koncentruojamės į darbus. Tačiau žalsva šviesa to efektų nesuteiktų. Geriau turėti neutralios spalvos apšvietimą, kuris nesugadintų tikrųjų spalvų, o ofisą dekoruoti melsvais atspalviais.

Nei per tamsu, nei per šviesu

Skaityti toliau