Stereotipai apie plaukų šalinimą lazeriu

Plaukų šalinimasIlgą laiką ieškotas tinkamas ir neskausmingas būdas ilgam laikui pašalinti plaukelius nuo kūno šiandien už preinamą kainą gali atsidurti kiekvienos moters namuose. Tačiau vis dėlto plauku salinimas lazeriu dažnai dar vertinamas gan neigiamai dėl sklindančių stereotipų, kuriuos dažniausiai skleidžia moterys, kurios nėra išbandžiusios šios naujausios technologijos. Vis dėlto reikėtų pabrėžti, jog lazerinis būdas šalinti plaukus nėra pavojingas gyvybei ar sveikatai, šiandien tai garantuoja pasaulinio lygio gydytojai ir mokslininkai, todėl verta paneigti sklindančius stereotipus.

Vėžys

Vienas didžiausių mitų sklandantis apie plaukų šalinimą lazeriu yra tai, jog lazerio šviesa yra pavojinga žmogaus sveikatai ir gali sukelti vėžį. Tai yra visiškas mitas, kuris nė neturi rimtų ir argumentuotų argumentų. Anot mokslininkų, plaukų šalinimo lazerio šviesa yra visiškai saugi žmogaus sveikatai, todėl, kad tai nėra kenksmingi infraraudonieji ar kiti spinduliai, kurie gali sukelti ląstelių mutacijas. Nėra nė vieno užregistruoto atvejo pasaulyje, kuris nurodytų, jog vėžio sukelėjas yra būtent plauku salinimas lazeriu. Žvelgiant iš kitos pusės, išties susirgimą vėžiu įtakoja beveik viskas – maistas, saulė, kosmetika, stresas ar dar daugybė dalykų, tačiau tai tikrai lazerio šviesos nepadaro kažkokiu pavojingesniu faktoriumi.

Raukšlės

Skaityti toliau

Ekskursija po Kauną

Džimas atskrido besibaigiant vasarai ir kai kur jau pamažu gelstant lapams. Jam buvo reikalinga autonuoma – taip jis buvo nusprendęs dar prieš vykstant į Kauną. Jo kelionė buvo ilga ir pagal planą jį iškart jau pasitiko automobilių nuoma Kauno oro uoste. Čia prasidėjo jo kelionę.

Viešbutis

Nuomos pasiūlymaiPirmoji kelionė, kurią jam užtikrino autonuoma, žinoma, buvo į viešbutį. Į vietą, kur jis nakvos, kur miegos. Taigi, viešbutyje jis rado viską, ko reikia – patogią lovą, puikų vaizdą į Kauno senamiestį, malonų aptarnavimą, barą, maistą, tvarkingą dušą, gražų interjerą. Jis pasakė sau, kad leidžia pamiegoti sau iki 9 ryto, o tada prasidės Kauno lankymas.

Pirma diena Kaune

Apsigyvenus pačiame Kauno senamiestyje, viešbutyje, iš pradžių autonuoma dar nebuvo tokia reikalinga. Daug ką Kaune centre gali apeiti pėsčiomis, o vietiniai paprastai sako, kad Kaunas labai paprastas, jame lengva susiorientuoti. Taigi, jame labai paprasta rasti viską, ko nori. Džimas aplankė keletą muziejų, iš kurių jam labai savo keistumu patiko Velnių muziejus ir Tado Ivanausko iškamšų paroda. Taip pat patiko ir modernūs muziejai, tarkime, tapytojo Čiurlionio muziejus. Be to, jis nukeliavo ir į zoologijos sodą. Nors jis dažnai kovoja už gyvūnų teises, nevalgo mėsos, tačiau taip pat mėgsta ir stengiasi aplankyti gyvūnų įkalinimo įstaigas, įsitikinti, kad jie ten gyvena ne pačiomis blogiausiomis sąlygomis. Kauno zoologijos sodas pasirodė visai neblogas. Su išnuomotu automobiliu Džinas taip pat nukeliavo ir šiek tiek toliau: į Akademijos rajoną, kur yra Žemės ūkio universitetas, ir kur labai gražu bei žalia. Visą dieną prasimalęs po Kauną, patenkintas jo vaizdais, Džimas nusprendė rytoj vykti už miesto.

Po Kauno apylinkes

Skaityti toliau

Šmaikščios vestuvių nuotraukos

Vieniems per vestuves patinka saldi romantika ir to saldumo nebūna per daug, kiti gi mėgsta, kai viskas šiek tiek„kitaip“, kai atsiranda vietos humorui. Paprastai geriausias vestuvių fotografas Kaune dar prieš šventę pasistengia išsiaiškinti, ko iš tiesų pageidauja užsakovai – jaunieji. Kartais svarbų vaidmenį atlieka ir, pavyzdžiui, tėvai, ypač jeigu jie moka už vestuves. Tad būtent taip ir paaiškėja, kas yra galima, o ko reikėtų nedaryti. Ir visgi, jeigu vestuvių fotografas Kaune sužino, kad užsakovai pageidauja šmaikščių nuotraukų, tą šmaikštumą reikia kažkaip išgauti. Paprastai tokiais atvejais fotografai naudoja kelias standartines strategijas, leidžiančias gauti tai, ko nori. Tad, jeigu fotografui teko užduotis sukurti linksmas, smagias, su humoru nuotraukas, ką jis rinksis?

Apkeisti vaidmenys

Fotografo paslaugosVienas iš dažniausiai pasirenkamų būdų sukurti juokingas vestuvių fotografijas – tai apkeisti jaunosios ir jaunojo vaidmenis. Tokiu būdu galima sukelti juoką. Juk vestuvės kaip tik ir yra tradicinė šventė, įtvirtinanti senoviškas vertybes. Per vestuves du žmonės įgauna vyro ir žmonos statusą, paskui kurį tarsi velkasi ir stereotipų šleifas, kas yra vyras, kas yra moteris, kas yra šeimos vyras, kas yra šeimos žmona. O štai surežisuota šmaikšti vestuvinė fotografija dėl smagumo imituos tų normų nepaisymą ir visiškai skirtingus statusus. Pirmiausia, vyras taps moteriškas – tarkime, stovės virtuvėje prie puodo, o moteris taps vyrišką – pavyzdžiui, bus tepaluotu veidu ir su kokiu nors veržliarakčiu rankoje. Arba, jeigu renkantis paprasčiau – moteris neš per tiltą jaunąjį. Tai yra vienas iš būdų surežisuoti linksmas situacijas, žinoma, kartu tai irgi šioks toks humoro šablonas.

Veiksmas

Skaityti toliau

Apranga

Aprangos pasirinkimaiDrabužiai internetu tampa vis populiaresniais. Tokiu būdu pirkti patogiau, dažniausiai kainos elektroninėse parduotuvėse būna mažesnės, nei įprastose. Apranga svarbi daugeliui, ne visada lengva rasti tokią, kuri patiktų. Garderobą atnaujinti yra būtina, nemadingai ir nestilingai galite atrodyti, jei kelis metus nepirksite naujų rūbų. Apranga moterims yra svarbi, kiekviena nori atrodyti žavingai. Drabužius reikia mokėti rinktis, ne kiekvienas drabužis gali gražiai atrodyti jį apsirengus, nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jis tinkamas. Ne visiems tinka aptemti drabužiai, tokiu atveju pasirinkite palaidesnius. Pavyzdžiui, jei figūra ne ideali, žmogus apkūnus, prigludę suknelės ar palaidinės, aptemtos kelnės gali atrodyti neskoningai ir negražiai. Pirkdami elektroninėse parduotuvėse, kur pasimatuoti nėra galimybės būtinai tai įvertinkite.

Elektroninių parduotuvių šiandieną galima rasti daug. Tai tampa vis populiariau, kadangi pirkti patogu ir paprasta. Daugelis čia perka drabužius, aksesuarus, kosmetiką. Siūloma apranga moterims, vyrams, vaikams. Galima rasti madingų ir gražių rūbų. Jums nereikės gaišti daug laiko, apsipirkti galite per pusvalandį ar netgi greičiau. Puikių pasiūlymų galite rasti apranga.eu. Čia siūloma madinga ir stilinga apranga ne tik moterims, bet ir vyrams. Pirkite internetu, patogiai atsiskaitykite, taupykite ne tik laiką, bet ir pinigus. apranga.eu galite rasti kosmetikos, kvepalus, pasirinkite kvapą, kuris jums patinka. Pardavėjas siūlo aksesuarus prie pasirinktų drabužių. Atnaujinkite pilnai savo garderobą, atrodykite madingai ir žavingai.

Skaityti toliau

Televizorius kaime – geriausias draugas

Jaunimui televizoriai jau seniai yra atgyvena. Interneto laikais tokios technologijos laikomos pasenusiomis, nebesvarbiomis. Tačiau žmonės vis tiek juos perka. Televizoriau labiausiai pasitarnauja gyvenantiems mažesniuose miestuose, provincijose, taip pat vyresnio amžiaus žmonėms.

Televizorius prieš internetą

Kokį televizorių rinktisApskritai televizoriai iš rinkos imti stumti tada, kai atsirado jaunai ir technologijoms imliai kartai nauja, itin patrauklimedija – internetas. Tuo metu priešais televizorius nieko neturintys vyresnieji dar mėgdavo neleisti vaikams taip ilgai būti prie kompiuterio. Tačiau jaunoji karta išaugo internete ir ten jaučiasi laiminga. Šiai kartai yra gerai ir patogu, ji jaučiasi puikiai. Ji prieš televizorių internetą laiko kur kas patrauklesniu dėl pasirinkimo laisvės – ko negali daryti su televizoriumi, tai pasirinkti visiškai viską, ką reikia. O štai su televizoriumi tu turi žiūrėti tai, kas privaloma. Internetas suteikia plačiausią pasirinkimą.

Žinios

Visgi televizoriams ištikimi vartotojai turi savo mėgstamiausias programos dalis. Tai, kad labiausiai žiūrimos žinios ir panorama, rodo, kad visuomenė nėra kvaila. Visuomenė yra žinių visuomenė, ir ji labai nori geriau žinoti, kas vyksta aplink, kas vyksta pasaulyje. Šiems žmonėms patinka, kai viskas yra aišku ir gerai, tačiau ir blogos naujienos taip pat domina. Gauti žinių dozę ir išlikti suprantančiu kas vyksta pasaulyje televizoriai suteikia šansą nuolat, vieną dieną. Jei ne per vieną kanalą, tai per kitą būna rodomos žinios, panorama. O ir rytas prasideda su informacinėmis laidomis, kuriose įterpiamos žinios, dienos naujienos. Aišku, tos naujienos pirma pasirodo internete, ir tik vėliau jų porcija suteikiama vartotojams prie televizoriaus ekranų.

Pramogos

Skaityti toliau