Longboardas: ne tik sportas, bet ir gyvenimo būdas

Active24Jeigu manote, kad longboardai yra tik pramoga ar sportas, tai labai klystate. Žmonės, kurie tuo užsiima jau daug laiko, vieningai tvirtina, kad tai yra tiesiog gyvenimo būdas. Negali įsivaizduoti gyvenimo kitokio: be šio sporto. Kaiplongboardai keičia gyvenimą, ir kas tai yra būtent toks gyvenimo būdas? Kalbamės su ištikimu longboardų mėgėju.

Kaip longboardai atsirado tavo gyvenime?

Visada buvau sporto ir gatvės kultūros mėgėjas. Augau miestelyje, kuriame reikėjo daug laiko pačiam leisti, nes neturėjau brolių, sesių, tėvai irgi namie nebūdavo. Gyvenome daugiabutyje, tad turėjau daug laiko, kurį leisdavau kieme su kitais savo amžiaus bernais. Tai labai geros sąlygos megztis gatvės kultūrai, tapti tos kultūros dalimi. Tada visi ėmėme svajoti apie amerikietiškus dalykus, kuriuos matydavome per televizorių. Kažkas turėjo riedučius, kažkas turėjo riedlentę. Aš turėjau riedlentę – iš pradžių vieną pats pasidariau, paskui galiausiai tėvai nupirko ją už tai, kad visą vasarą daug dirbau. Taip užsikabinau už sporto, vėliau gyvenime turėjau visko: ir sportinių dviračių, ir paspirtukų, ir riedučių daug skirtingų rūšių, ir riedlenčių ir longboardų. Jie atėjo į gyvenimą tada, kai pasidarė populiarūs Lietuvoje.

Skaityti toliau

Žieminių padangų reikšmė

Kartais keliuose vis dar pasirodo tokių erelių, kurie nesupranta, kodėl yra reikalingos žieminės padangos. Jiems tinka ir paprastos padangos, kurios būna vasarinės arba universalios. Kiekvienas serviso darbuotojas ir šiaip automobiliais besidomintis žmogus gali tiksliai paaiškinti, kodėl padangos turi būti pritaikomos pagal metų laikus. Kalbamės su serviso darbuotoju ir prašome jo papasakoti apie žiemines padangas ir tai, kokia jų reikšmė.

Kodėl dažniausiai žmonės važinėja nepasikeitę padangų?

Padangos automobiliuiUž kiekvieną žmogų atsakyti sunku, tačiau visada galima rasti žmonių su panašiais motyvais. Kai kurie žmonės sako, kad jie kaip tik planuoja greitu metu parduoti savo automobilį, o paskui pirkti visiškai kitokį. Todėl jiems tarsi neapsimoka dėl kelių mėnesių imti naujas padangas, nes jos ir taip bus brangios, jie važiuos nedaug, paskui pinigai nueis šuniu ant uodegos ir pan. Kas keisčiausia, tie, kurie taip kalba, paskui su ta pačia mašina važinėja dar dešimtis metų. Taip pat būna žmonės, kurie tiesiog nori turėti mašiną labai retam važiavimui. Na ji stovi garaže, o išvažiuoja su ja kartą per mėnesį. Tai tada ne tik padangų nekeičia, bet ir šiaip didesnio techninio aptarnavimo neatlieka – jau jeigu kas nors genda, tai genda. Taip pat kartais ji galvoja, kad universalios yra labai geras variantas, arba kad užtenka tik vienų ratų padangas pakeisti. Tai stato į pavojų ir juos, ir visus kitus eismo dalyvius.

Skaityti toliau

Pervežimo paslaugos

Pervežimai VilniujeDaugeliui kraustymasis atrodo varginantis procesas, tačiau taip gali ir nebūti. Jums tereikia kreiptis į pervežimo paslaugas teikiančias įmones. Daiktai bus pervežti iš vienos vietos į kitą saugiai ir be jokio vargo. Nedaugelis turi transporto priemones, kuriomis galima gabenti didelių gabaritų baldus ar kitus daiktus. Nereikėtų pamiršti, kad juos galima sudaužyti (pavyzdžiui, stiklą, veidrodžius ar kitus) ar kitaip pažeisti. Pervezimo paslaugos Vilniuje, Kaune bei kituose miestuose ir miesteliuose siūlomos ne vienos įmonės. Pasirinkite patikimas ir tas, kurios siūlo geras kainas. Pervežimo paslaugas jums gali pasiūlyti mesjaucia.lt. Jums nereikės nieko rūpintis, siūlomas daiktų išnešimas ir įnešimas. Galite pasižymėti pakuotes (pervežamus daiktus) simboliais ir tais pačiais vietas, kur jie stovės kitose patalpose. Tokiu būdu greičiau ir patogiau viską surasite ir sudėliosite ten, kur jiems numatytos vietos. Įprastai kraustymasis atrodo bauginančiai, tačiau jei pasirinksite mesjaucia.lt tai tikrai nebus taip sudėtinga.

Naudingi patarimai kraustantis

Skaityti toliau

Vestuvėse netrūko ir netikėtumų

Nors sesers vestuvės buvo labiausiai jos gyvenime režisuotas įvykis, vis tiek jose buvo daug netikėtumų ir dalykų, kurių tuo metu nesinorėjo, bet iš kurių dabar jau galima tiesiog smagiai pasijuokti. Viskas prasidėjo tada, kai classic wedding car hire buvo paruošta ne tos mašinos, o baigėsi sulig mūsų mažojo broliuko apsinuodijimu vaškinėmis kreidelėmis.

Automobilių suktinis

Vedybų organizavimasMano sesuo yra labai atsakingas ir smulkmeniškas žmogus. Štai dėl ko ji yra pasakiusi, kad niekada neturės vaikų. Mat, anot jos, jeigu turėtų vaikų, tai daugiau niekam negalėtų skirti laiko. Visada būtų tik su vaikais ir negalėtų užsiimti kokia nors kita veikla. Mat ji labai smulkmeniška, o tai reiškia, kad ji turėtų visą savo laiką paskirti būtent vaiko auginimui. Tai kada dar kažką daugiau veikti? Klausimą sugalvojau ne aš, jis nuskambėjo iš jos pačios. Kad ir kaip ten bebūtų, bet classic rolls royce hire buvo suplanuota jau senų seniausiai. Ji puikiai žinojo, kokios suknelės nori, kokia turi būti mašina, kuri veš ją ir vyrą, kokios bus mašinos svečiams. Ir štai tą lemtingą vestuvių dieną iš pat ryto buvo nuvažiuota į vestuvinių mašinų nuomos punktą, o ten nebuvo mūsų išrinktų automobilių. Vietoje jų gavome kitus. Privalumas – mokėjome tik pusę kainos, tai buvo kaip atsiprašymas. Visgi nežinia, ar gali moralinius nuostolius padengti pusė kainos…

Eilė bažnyčioje

Skaityti toliau

Telefonų dėklai – ko vengti juos perkant

TelefonamsIšmanieji telefonai yra labai brangūs, todėl kiekvienas norime jį kuo geriau apsaugoti nuo dūžimo, suliejimo ir kitų blogybių. Visi savo įrenginį nori išlaikyti kaip naują, kuo ilgesnį laiką. Tam į pagalbą pasitelkiami įvairūs telefonų priedai ir kitos priežiūros priemonės. Dažnai žmonės pasirenka netinkamas tokių prekių įsigijimo vietas. Vietas, kuriose parduodamos nekokybiškos prekės. Neatitinka kokybės ir kainos santykio. Nekokybiški telefonų priedai niekada tinkamai neapsaugos jūsų išmaniojo telefono nuo galimų grėsmių. Ar verta iš viso mokėti už tokias prekes? Būtina sužinoti, kuriose vietose parduodamos tinkamos prekės ir kurių prekybos vietų reikėtų vengti. Šiame straipsnyje būtent apie tai ir kalbėsime.

Jeigu jūs norite įsigyti apsauginę ekrano plėvelę, tai pirmiausia turėtumėte ieškoti tokios parduotuvės, kurioje apsauginę plėvelę turėtų būtent jūsų telefono modeliui, o ne universalią, kurios išpjovos nebus pritaikytos jūsų telefonui ir dėl to gali sukelti nepatogumų. Plėvelių galima ieškoti tiek internete, tiek ir salonuose ar kitose prekybos vietose. Plėvelių galite rasti ne tik ekranui, tačiau ir galiniam dangteliui, bet kokiu atveju reikia ieškoti, kad būtų pritaikyta jūsų telefonui. Kai kuriose vietose gali pasiūlyti tik universalias, todėl iškart ieškokite kitur. Internete yra daug prekybos vietų, tai kas nors tikrai turės jums reikiamų priedų.

Skaityti toliau